Maxipro | Climax pas: zanesljiva zaščita za delo na višini

Ko gre za delo v visokih ali dvignjenih okoljih, je varnost izjemnega pomena. Climax Maxipro pas je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno zaščito pri delu na višini. V tem članku bomo raziskali podrobnosti o tem izdelku in njegove ključne lastnosti, pri čemer se bomo osredotočili na njegovo skladnost z varnostnimi standardi in razpoložljive možnosti prilagajanja za zagotavljanje optimalnega udobja.

Certificiranje in tehnične lastnosti

Climax Maxipro pas je skladen s standardi EN 361 za zaustavitev padca, kar zagotavlja maksimalno varnost med uporabo. Opremljen s sprednjimi in zadnjimi pritrdilnimi točkami zagotavlja zanesljivo zaščito v primeru padca. Poleg tega ima dve stranski zaponki za pozicioniranje, kar operaterju omogoča varno in nadzorovano delo.

 

Ta pas je izdelan iz trpežne poliestrske tkanine, zato je lahek in enostaven za nošenje. Ima možnost prilagajanja velikosti na stegnih in prsih, kar omogoča prilagojeno prileganje različnim oblikam postave. Poleg tega je pas opremljen s pasom za pozicioniranje pri delu, ki uporabniku omogoča, da se med izvajanjem določenih dejavnosti varno zasidra na konstrukcijo.

 

Udobje in vzdrževanje

Climax Maxipro pas je zasnovan tako, da nudi udobje tudi med dolgimi delovniki. Ima udobno peno v predelu medenice, ki zmanjšuje trenje in zagotavlja mehak občutek na koži. To je še posebej pomembno, če pas nosite dlje časa, kar zmanjša tveganje za draženje ali nelagodje.

 

Za zagotovitev največje učinkovitosti in varnosti je pravilno vzdrževanje pasu ključnega pomena. Priporočljivo je, da izdelek pregledate pred uporabo. Poleg tega morata upravljavec in varnostni nadzornik izvajati redne preglede, da zagotovita, da pas nima nobenih poškodb ali znakov obrabe. V primeru poškodbe ali po padcu je treba pas zamenjati, da zagotovite maksimalno zaščito.

 

Ali ga želite naročiti? Kontaktirajte nas zdaj:

T. 00386 4 531 72 14

trgos@trgos.si